Tandblekning

Köp tandblekning - Det är enkelt att bleka tänderna hemma


Nedan visas alla produkter inom tandblekning, vilka gör det enkelt att bleka tänderna hemma. Att bleka tänderna själv blir mer och mer populärt, och vi har allt du behöver för att göra din tandblekning hemma.


 1. Kit för Tandblekning

  Innan: 499,00 kr

  Nu: 349,00 kr

  Rekommenderad produkt om du ska bleka tänderna hemma

  Ett lyxigt kit med tandblekning i högsta kvalitet

  Få ett vitare leende - helt utan peroxider

  Högsta kvalitet och mest behandlingar per krona

  Snabb leverans till din dörr inom 1-3 dagar

  Allt du behöver för att bleka tänderna hemma

   

  Läs mer
 2. Tandskenor med etui

  99,00 kr

  Används tillsammans med tandblekningsgel

  Nödvändigt för en säker tandblekning

   

  Fördelar med denna produkt:

  Få ett vackrare leende – enkelt och 100% säkert

  Enkel att forma och använda

  Spara pengar och tid på dyra och tidskrävande tandläkarbesök

  Snabb leverans till din dörr inom 1-3 dagar

   

  Läs mer
 3. Nyanskarta

  49,00 kr

  Kontrollera färgen på dina tänder

  Säkerställer önskat resultat

   

  Fördelar med denna produkt:

  Du är garanterad önskat resultat

  Du undgår att bleka tänderna för mycket

  Du garanteras optimal dossering

  Snabb leverans till din dörr inom 1-3 dagar

   

  Läs mer

Tandblekning hemma är enkelt och säkert

 

Tandblekning blir mer och mer populärt i Sverige. Detta är ett resultat av att en tandblekning har blivit mycket mer tillgänglig än den var för bara 10 år sedan. Då var den enda möjligheten att bleka tänderna hos tandläkaren, vilket kan kosta runt 3000 kronor. Nu har teknologi gjort det möjligt att göra tandblekning som du använder hemma, och som endast kostar en bråkdel av vad en blekning kostar hos tandläkaren. Dessa tandbleknings-kit fungerar på samma sätt som hos tandläkaren, där du monterar en säkerhetsskena som du ska använda tillsammans med en tandblekningsgel som smörjs på tänderna. Skillnaden är dock att vår tandblekning inte innehåller väteperoxid, ett ämne som tandläkare använder, och som kan skada tänder och tandkött. 

 

Bättre produkter än vad tandläkare använder

 

Vi vill att våra kunder ska erbjudas den allra högsta kvalitén av produkter. Därför beställer vi endast de bästa och mest säkra tandblekningen, så att du är garanterad en bra upplevelse. Det kan faktiskt dokumenteras att de medel som blir använda i våra produkter är säkrare än det som tandläkare använder. Detta är för att vår tandblekningsgel inte innehåller väteperoxid, som kan skada tänder och tandkött. Det finns därför stora besparingar att göra genom att bleka tänderna hemma – och på köpet få samma effekt. Samtidigt är blekningsprodukter ytterst säkra och skonsamma för tänder, tandkött och emalj.

 

Många olika möjligheter för att bleka tänderna hemma

 

Utöver den populära standardlösningen med hemma-kit för att göra en tandblekning själv, så erbjuder vi också ett brett utbud av alternativa lösningar. Vi har bland annat en tandblekningspenna, där du penslar dina tänder med ett milt blekningsmedel. Vidare säljer vi tandblekningsremsor, som sätts fast på dina tänder, och en skonsam tandbleknings-tandkräm, för de som vill ha en mjuk start. Effekten kommer dock vara begränsad jämfört med de förstnämnda produkterna. Gemensamt för våra produkter är att de är säkra och enkla, och ger ett bra resultat.

 

Så fungerar tandblekning

 

När du blir äldre blir dina tänder utsatta för missfärgningar, som orsakar gulaktiga fläckar på dina tänder. Dessa missfärgningar är ofta orsakade av t.ex. te, kaffe, läsk, cigaretter eller snus. Det första som du kan göra är att gå till din tandläkare och få dina tänder putsade. Detta kommer ta bort de värsta missfärgningarna, men gör sällan dina tänder helt vita igen. Om du önskar att få helt vita tänder är tandblekning den enda effektiva lösningen. Det medel som används i förbindelse med blekning går in och eliminerar de gulaktiga missfärgningarna som dina tänder har samlat, och ger dina tänder en nystart. En effektiv blekning håller i ungefär ett år, beroende på hur väl du tar hand om dina tänder.

 

Crest tandblekning

 

Letar du efter Crest tandblekning? Läs mer om Crest tandblekning.